Nëna Shqiptare HABlT, Tregon Sesi Bυrri U Dashυrua Me Vαjzën E Saj: ”Nuk I Besοva Syve, Kur I Kαpa Dυke E Bërë Me Të”

Ajo rrëfen sesi zbuloi raportin e partnerit të saj, prej 9 muajsh me të bijën e mi/tu

“Dy vite më parë njoha një shtetas me emrin Istref Avdiu, me të cilin u dashurova dhe nisa të bashkëjetoj.

Pas disa muajve vendosa të marrë edhe vajzën Argnesa që të jetonte me ne. Me kalimin e kohës kuptova se mar dhë nia e vajzës me bashkëjetuesin tim, filloi të bëhej më e afërt. Nuk I besova syve, kur i kapa duke u put hur e pre kur me njeri tjetrin.

Por, ata ma mohuan të dy edhe pas den on cimit në pol ici” rrefeu nëna në studio.