“Nënë Tereza nuk ishte Shqiptare, ishte projekt I C I . A-S” Tro ndit historiani i njohur, befason edhe me atë që thotë për kryeministrin Rama

“Nënë Tereza Nuk Ishte Shqiptare, Ishte Projekt I C I . A-S”/ Tr.Ondit Historiani I Njohur, Befason Edhe Me Atë Që Thotë Për Kryeministrin Rama

Historiani Olsi Jazexhi i ka habitur të gjithë mbrëmjen e djeshme teksa ka bërë një deklaratë të fortë për shenj toren Nënën Tereza.

I ftuar në emisionin ‘PolitikOn’, ai u shpreh se shenj torja Nënë Tereza nuk është shqiptare. Edhe pse vetë ajo ka de klaruar se është me ori gjinë shqiptare, Jazexhi pro vokon duke thënë se shenj torja ishte projekt i Vati kanit dhe C I . A-s.
Sipas tij, Nënë Tereza është përdorur për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

“Nënë Tereza nuk ka qenë shqi ptare, por vlla he sipas Aurel Plasarit.

Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një projekt i Vati kanit dhe C I . A-s për të projektuar bam irësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

Nuk mund të bëhem si Endri Fuga dhe të them se njeriu më i mirë që kemi është Edi Rama.

Edi Rama është sund imtari i Shqipërisë, një njeri i dhun s hëm që na takson dhe na mbyll me dhunë në emër të vi ru. sit. Pas nja 20 vitesh në rri në pu shtet, atë mund ta shpallin shen jtor.

Detyra e një historiani është që të tregojë se si ka qenë e vërteta”, ka thënë historiani.