Nëse të v’des gruaja përpara, nuk të duhet mo jeta! (Video)

Ditën e kalojnë bashkë tash e 40 vjet. Këto vite i kanë jetuar së bashku Hazis dhe Nafije Tafili nga Kaçaniku. Si
Por, jo gjithmonë kanë pasur jetë të lehtë. Lufta ishte ndër sfidat me të cilën ata u përballën.

Madje, në një moment ata edhe u larguan nga njëri-tjetri, për të mos u parë për një periudhë disa mujore.
VIDEO: