Nga e pastrehë u bë milionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”

Nga e pastrehë u bë mil ionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”. Disa kohë më parë 26-vjeçarja amer ikane Jeanemarie Almulla ishte e pastrehë. Tani ajo jeton në luks të shfrenuar falë burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo k;ryen marrë dhënie in t:ime në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave.

Midiis këtyre dhuratave përfshihen dia mantë, ora Ro lex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore. Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”. Ajo i njeh ata “online” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014..