Njoftim per bashkatdhetarët tanë qe kalojn per Serbi!

Njoftim per bashkatdhetarët tanë qe kalojn per Serbi!

Nese gjatë udhtimit per autostrad Beograd-Nish ju jep shej dikush me vetur kishe po te dridh rrota mos u ndalni.

Sot ne ora 16:55 ne kete vend u ndal nje familje nga Istogu dhe e kan drejtu ne servis privat dhe 835 euro ju ka dasht me pagu !

SHPËRNDAJE