Nuk është në Zvicër e Gjermani, por në Ferizaj (PAMJE)

Janë publikuar pamje mjaft të bukur na projekti ‘Bashkimi i Qytetit’ në Ferizaj. Atje shihet se në këtë projekt është punuar shumë dhe infrastruktura që është ndërtuar është mjaft e bukur, shkruan Gazeta Metro. Ky nënkalim është i gjatë 700 metra dhe i gjithë është nën hekurudhë. Ndryshe ky projekt njihet si projekti më i madh në 20 vitet e fundit në Ferizaj /Pamje mePosht

Vlera e projektit ka qenë mbi 14 milionë euro, derisa ndërtimi i ti ishte kundërshtuar
ashpër nga opozita.