Nuk ka zgjidhje, Vuçiq duartrokitet në Kuvendin e Serbisë! (Video)

“Vuçiq po bën politikë identike sikurse Josip Broz Tito!Cila është ajo politikë?Ky mentalitet politik i Aleksandër Vuçiqit bazohet në parimin historik të sllavëve:E bardha është e zezë dhe e zeza është e bardhë!Ky fenomen në kohë të re po zbërthehet lehtë, është e kuptueshme, meqë përgjatë historisë serbë nuk kanë pas alternativa tjera, por formës së shtrembëruar të fakteve, të historisë!”

Videomateriali


Liza Beqaj A news24