Nuk kisha dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin Zoti mos e baftë, nëse ai shkon, s’kisha dashtë kurrë me lanë vet me shku (Video)

Në emisionin Libero në kanalin ATV ishte I ftuar Hoxha Halil Kastrati I cili ka folur për jetën e tij dhe aktivitetin e tij më shoqaten Jetimat e Ballkanit, shkruan Republika online.

Halil Kastrati ka folur për femijët e tij ku njëri nga fëmijët është sprovuar më semundjen e autizmit,
“Nuk kisha dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin.

Zoti mos e baftë, nëse ai shkon, s’kisha dashtë kurrë me lanë vet me shku, jeta e kësaj bote ështe skenar në vete.

Firdeusi jeton në Austri është I martuar, Ebu Bekri dhe Uvejsi është këtu, Uvejsi është autik është një sprovë qe na kaplu familjen tonë megjithatë është me I bukuri në botë më I miri.

Uvejsi unë te ai gjejë buzqeshjen, unë te ai e gjejë rehatin,e gjejë qlodhjen është motiv I jetës sime, shkruan Republika online.

Uvejsit i dëshirojmë shërim të shpejtë!

Për më shumë ndiqeni videon: