“Nuk pranova me e bo atë punë, më pushoi nga puna!”

Kështu një agjent pasurish të patundshme ka bërë një deklaratë që i ka lënë të gjithë të habitur. Shefja e tij e kishte pushuar nga puna pasi nuk kishte pranuar të shkonte me të, pasi e donte shumë gruan e tij dhe nuk mund ta tradhtonte.

Këtë kërkesë, ai thotë se eprorja e tij 29-vjeçare Sarine Atamian ia kishte bërë ditën e parë kur ai kishte nisur punë aty dhe ishte munduar ta bëj rezil!

Burri ka shtuar se shumica e kolegeve femra në zyrë e adhuronin dhe i shkonin me biseda rreth asaj pune!

Para autoriteteve ai ka deklaruar se nuk kishte interes të kryente atë punë jashtë martese dhe kjo ishte pikërisht arsyeja që çoi deri në pushimin e tij nga puna.

Burimi: Newyorkpost | Përktheu dhe përshati: JOQ Albania