Nuk pyet për moshë, 24-vjeçarja lidhet me 50-vjeçarin: Nuk na intereson se çka thonë njerëzit

Një grua ka bërë me dije se si ra në dashuri me një burrë 26 vite më i madh se ajo. Ajo kishte qenë dado për fëmijët e tij por më pas u dashurua.

Lauren Goodrich 24 vjeç dhe Aaron Campbell 50 vjeç kanë shumë vite diferencë por ata nuk duan tia dinë.

Mësohet se Aaron ka 4 fëmijë, Madelena që është 21 vjeç, Emma 20 vjeç, Elijah dhe Ike 14 vjeç.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora