Nuk u pajtua me vendimin, shoferi ia zë kokën me derë të kamionit policit shqiptar

Ngjarja raportohet të ketë ndodhur në ‘Qafë Thanë’.

Shoferi i kamionit siç shihet në video nuk ishte pajtuar me vendimin e policisë, ndërsa kishte zgjedhur një mënyrë të dhu.nshme për ta refuzuar atë, duke ia zënë kokën me derë shoferi.

Sipas videos së publikuar në ‘FM Images Albania’, megjithatë shoferi mbërrin të ngjitet në kamion dhe të ketë kontakte fizike me shoferin.

Derisa vazhdon refuzimi i shoferit, kamionit i afrohet edhe një zyrtar policor, derisa rrjedhae ngjarjes më tutje nuk dihet.