O Zot i madh! Makina u bë copash/ Babai, djali 14 vjeç dhe vajza 6 vjeçe japin shpirt në vend

Një grua humbi burrin dhe dy fëmijët, pas një äksi denti të rëndë. E vetmja që mbijetoi ishte ajo. Si tregon ajo i pa teksa jepnin sh pirt, por nuk mund të bënte asgjë.

Geraldine Mullan ka përjetuar një dh i mbje që vetëm ajo e di. Ajo humbi të shoqin 49 vjeç, dy fëmijët e saj, Tomás, 14 vjeç dhe Amelia, 6.

Ata kishin kaluar një ditë të bukur me familjen, u deshën vetëm disa sekonda që jeta e saj të ndryshonte përgjithmonë. Geraldine Mullan i jepte makinës së saj, pasi kishin qenë për piknik, por makina ra në një gre minë.

Fatke qësisht, askush nuk arriti të sh pëtonte përveç saj. Ekipi shp ëtimit tregon se ajo vetëm u lërimte:

Pse ma bërë mua këtë o Zot, përse më le mua gj allë, pse nuk më more.”

Gruaja ka marrë shumë t ajtime psikolo gjike, por tani ajo mundohet të jetojë vetëm për kujtimin e tyre.