”O Zot i madh pse ma bërë mua këtë?”/ Adriani shkoi t’i shpëtonte, po e gjeti të shtrirë mes rrugës vajzën: Ajo kishte dhënë shpirt

Adrian Smith u përball me një ndodhi që mos e kaloftë njeri, thuhet. Ai punonte si zja rrë fikës dhe i nisën mesazh që të shkonte pasi një makinë kishte marrë f lakë. Por kur shkoi në vendin e ngjarjes, ai pa se vajza e tij vetëm 21 vjeçe kishte dhënë shpirt.

Adriani u nis për të fi kur flakët e makinës ku kishte dhënë shpirt vajza e tij. Ai ka për jetuar ma kthin më të keq, që mund të kaloj një prind. Ai i kishte thënë vajzës së tij ”kalofsh mirë në plazh” dhe nuk e kishte menduar se mund t’i ndodhte kjo.
Ella ishte një infermiere stazhiere dhe një vajzë model. Mes lotësh babai i saj ka thënë:

Ajo ishte një vajzë e bukur që do të na mungojë të gjithë. Unë ende nuk e besoj se ajo ka ikur dhe nuk e besoj se isha un ai që e gjeti të pajetë, ashtu të shtirë në mes të rrugës. Pse o Zot ma bëre mua këtë??”