Pamje ekskluzive: Nxirren një nga një të arr estuarit në Ministrinë e Bujqësisë

Zyrtarë të shumtë të Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë kanë përfunduar në p ranga të njësisë kundër k rimeve ekonomike, shkruan IndeksOnline.

Ata të a rrestuar janë nxjerrë nga zyrat e tyre dhe janë futur në vetura të policisë ku do të dërgohen në stacion për tu intervistuar.

Ky aks ion i policisë vjen vetëm katër muaj pas atij të parit ku ishin arre stuar disa zyrtarë të lartë të AZhB-së dhe ishin konfiskuar shumë para të gatshme të përfituara nga d allaveret me subvencione të bujqve./IndeksOnline

VIDEO: