Pamje nga shtëpia super luksoze e Daut e Lola Haradinaj! (PAMJE)

Lola Haradinaj është një fytyrë e dalluar, duke u njohur për stilin e veçantë që ka.

Duke qenë një person unik për çdo gjë, ajo padyshim që edhe rregullimin e shtëpisë e ka bërë në mënyrën më të mirë, shkruan “Kosovarja”.

Me një imazh të bukur duke e kspozuar vetën, shihet prapavija e ambientit ku jeton që duket përrallore.

Shikojeni dhe binduni.