Paradite kamarier, pasdite në “Përputhen”! Pse konkurenti e fshehu profesionin e tij?!

Pas konkurrentëve të rinj edhe personazhet e ‘’Për’puthen +40’’ janë në interes të publikut, të cilët intereson çdo gjë rreth jetës së tyre.

Njëri nga ta që momentalisht është në fokus të medias dhe shikuesve është Olti, i cili është prezantuar si një djalë i divoruar në kërkim të dashurisë.

Olti në emision është paraqitur si biznesmen, por sipas kryefjala ai punon si kamarier në

një kafene në Tiranë, ku dhe është fotografuar gjatë punës.