Parashikimi i motit për dy ditët në vazhdim

 

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

Instituti Hidrometerologjik njofton se në dy ditët e ardhshme mbi vendin tonë do të mbajë mot me diell dhe pjesërisht i vranët.

 

Temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet 7-8 gradë Ce

lsius ndërsa maksimalet e ditës parashihen të lëvizin ndërmjet 21-22 gradë Celsius

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>