Pas dë shtimit në zgjedhjet e 25 prillit, Rudina Hajdari lë Shqipërinë dhe niset urgjent ne Amerikën

Zgjedhjet e 25 prillit ishin një tregues do methënës për një humbje bindëse që Rudina Hajdari korri si fryt të fushatës së saj.

Ky rezultat duket se e ka nxitur të largohet të paktën momentalisht nga Shqipëria duke shkuar në Amerikë.
Pak ditë pasi u njoftua se Berisha u shpall n o n grata, Rudina Hajdari ka takuar drejtorin për çështjet e Europës qëndrore dhe ju gore Dave Konstelancik.

Për këtë takim ajo tha se kanë nd arë shq etësimet për si tuatën në Shqipëri, ve ça nërisht pr oblemet që vendi ka me kr imin e organizuar dhe ko rrupsionin.

Sa kaq, shihet se kohët e fundit Rudina ka qenë mjaft ak tive në rrjetet sociale për fansat dhe ndjekësit e saj.
Ajo po ashtu ka shkuar dhe në studion e fotografit shqiptarë me famë ndërkombëtare, Fadil Berisha.