Pas shkarkimit të Ilir Metës a me riton të jetë Pandeli Majko President i vendit ? Vo toni

So ndazh i bërë online në ditët në vijim, shqiptarët do të vo tojnë dhe do shohim përfundimin se a është përgjigja pozitive apo ne gative në lidhje me çështjen Pr esident . Shume njerëz kanë thënë se në keto zgjedhje Meta i bëri ga bimet e veta dhe de klarata e tij nxitën shum re agime nga faktori ndërkombëtarë dhe ai  vendor.

Pikërisht tani pas votës ku ndër presidentit në ku vend dhe defa kto ndodhi dhe shk arkimi i tija me këtë rast kemi edhe krijuar so ndazhin gjith kombëtarë se a është momenti dhe koha që Pandeli Majko të mer pozitën e Presidentit të vendit.