Pas Shpalljes Së Berishës ”Non Grata”, Ambasadorja E SHBA Në Tiranë Bën Paralajmërimin E Fortë: Amerika S’do Ndalet Do Ketë Të Tjerë….

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim ka shkruar në rrjetin social Twitter se Presidenti Biden vendosi sot zyrtarisht luf timin e kor rupsionit si një interes thelbësor i sigurisë kombëtare të SHBANë lidhje me këtë ka reaguar edhe ambasadorja amerikane Yuri Kim, e cila thekson se presidenti Joe Biden vendosi zyrtarisht luf  timin e kor rupsionit si një interes thelbësor i sigurisë kombëtare të SHBA.

Më tej, Kim nënvizon se, qeveria e SH.B.A.-së do të ndërmarrë më shumë hapa për të kërkuar llogari ndaj individëve të ko rruptuar, organizatave kr im inale transnacionale dhe të tjerë. Sipas Kim, hapat e tjera përfshijnë forcimin dhe ndërtimin e sanksioneve anti-kor rupsion

“Presidenti Biden sot vendosi zyrtarisht luf ti min e kor rupsionit si një interes thelbësor i sigurisë kombëtare të SHBA. Qeveria e SHBA-së do të ndërmarrë më shumë hapa për të kërkuar llogari ndaj individëve të kor ruptuar, organizatave kr i minale dhe të tjerëve.