Pesë ngjyrat e kësaj vere

Është e pamundur të imagjinohet vera pa ngjyrat pastel, apo jo?

Të këndshme, elegante dhe shumë romantike, ato janë diçka që i duhet garderobës suaj për stinën e ngrohtë. Ngjyrat pastel janë të mira edhe për humorin tonë, pasi na ndihmojnë të ndihemi më të qeta dhe pozitive

Cilat janë ngjyrat e verës 2021 të cilat duhet t’i provojmë?

Rozë e hapur

Image result for baby pink dress pinterest streetstyle

E kaltër e lehtë

Lejla

Image result for purple dress pinterest streetstyle

E gjelbër e hapur

Image result for light green pinterest streetstyle

Pjeshkë

Image result for peachpinterest streetstyle