“Po të isha kryeministër, moti do e kisha kthyer Çakorrin dhe do liberalizoheshin vizat”

“Po të isha unë kryeministër, moti do e kisha kthyer Çakorrin dhe do liberalizoheshin vizat”

Ramushi

Maliq Cakaj: Po, patjeter dota falshe edhe Bjeshkën e Belegut, e vizat do te ndodhshin bile deri ne fund te shekullit!

Avdush Thaqi: O boll ma more ramush se bajat je kah bon me keto, sa shampanjen e qel per liberalizimNaser Rashiti, Zot na fale per mekatet tona!

Yzi Ahmeti: O me rrena në gjenet nuk shkohet o Ramush, se ai nalt më ba me t’denu e len krejt kapitalin që e ke uzurpu.

Sami M Kastrati: O zot fale se qaq din e qaq fol

Elidon Qoku: Ky eshte nga ata politikan qe jan dashuru me karriken e poteren..ka nostalgji i shkreti”