Policia e Kosovës i zhvesh “cuIIak“ të rinjtë serbë në Gazimestan

Vetura të shumta me serbë ia kanë mësyrë Gazimestanit për të marrë pjesë kremten e Vidovdanit, që ndërlidhet me përvjetorin e 630-të të Betejës së Kosovës, që historia serbe e njeh si fitore shpirtërore të saj,

Pavarësisht një humbjeje të madhe të f orcave ballkanike dhe vr asjes së princit serb Llazar.

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës të cilët janë në hyrje të Gazimistanit ua kanë konfiskuar disa bluza disa të rinjve serb e të cilat konsideroheshin si p rovokim dhe nxítje të urr ejtjes.