Prindërit e Medes edhe në këtë moshë duart e mbushura me dukat

Mehdin Pergjeqaj apo ndryshe në publik i njohur si Meda vazhdon të pëlqehet nga fansat e tij.

Çdo këngë e tij dëgjohet me tu lansuar e shndërrohet në hit.

Të gjithë e kujtojnë si këngëtarin e hitit “Ah dashni e vjeter”, me të cilën bëri boom në skenë.

Ai është i martuar dhe jo rrallë herë na ka prezantuar me familjarët e tij.

Ai ka dy prindërit gjallë e madje shumë të mbajtur, me një fjalë nënën ende zonjë e babain zotëri.

E kjo shihet nga ajo se edhe pse pak në moshë ata mbajnë mjaftueshëm dukat në duart e tyre.