Pronari nuk i dha paratë, mjeshtri i ben “surprize” pronarit te shtepise

Një ndërtues ka prish shtëpinë, të cilën e kishte ndërtuar vetë, pasi pronari nuk i kishte dhënë paratë.
Ndërtuesi, ende i pa id entifikuar, shkoi në shtëpinë ku kishte punuar prej disa kohësh dhe e rrezoi atë, duke filluar nga çatia dhe pjesët e tjera.
E gjitha ndodhi kur pronarët e shtëpisë ishin me pushime.

Sipas asaj që raporton Da ilyM ail, shkaku ishte, pasi ndërtuesi dhe pronari i shtëpisë nuk ranë dakord për 3500 p aund. Pronari i shtëpisë e ka de no ncuar ndërtuesin .
Ngjarja është parë nga fqinjët, por as kush nuk ka ndërhyrë.