Pse o Zot pse? Babai dha shpirt në spital dhe vajza në mes të rrugës, një familje shqiptare e tërë u shua!

Sot humbën jetën në ak sident në autostradën Fier-Vlorë, ndërsa disa muaj më parë, Eduart Gushi.

Babai i dy vajzave të mi tura që humben jeten në a ksident, pozonte me vogëlushen e tij duke i dhuruar një trëndafil.

Eduarti, Silvana dhe dy vajzat, Anastasia dhe Eva humbën jetën nga një përp lasje e Audit që po vinte pas tyre në autostradën Fier-Vlorë.