‘Qan lulja për lulen’, publikohet kënga e re e Eda Zarit (VIDEO)

Këngëtarja e njohur, Eda Zari sapo ka lansuar projektin më të ri muziokor, ‘Qan lulja për lulen’,

‘Qan lulja për lulen’ vjen si bashkëpunim me Elchin Shirinov, Christian Kappe dhe Henning Jung.

>

Gjithashtu këngëtarja ka shoqëruar këtë këngë me vidoeklip