Qenka në h all të madh Rudina Dembacaj/ Nuk po bën dot pushime: I shikoj me sy, po ku të lënë fëmijët…

Me një foto në pishinë, Rudina Dembacaj ka treguar se si po e kalon fundjavën pranë detit, që mund ta shohë me s y, por nuk po e shijon siç do donte. Dhe pse do thoni ju?

Sepse Viktoria nuk e ka qejf, të paktën jo më shumë se pishinën. “Vështoj detin dhe s’më lë njeri të hyj, fëmija do në pishinë”, ka shkruar Rudina.
Dhe kështu ka kapur m omentin dhe ca foto nga aty ku është se detin nuk e di ende kur do e shijojë.