Rama i del në mbrojtje Kosovës në samitin e Nato-s dhe “dridhë” gjithë Evropën, kështu duhet vëllau!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se “Bashkimi Evropian e ka marrë pe ng Kosovën”.Këto komente i bëri gjatë një konference për media, para ministrit gjerman për Evropën, Michael Roth.

“Bashkimi Evropian e ka marrë pen g Kosovën.

Pe ng është Kosova, e një loje shahu, ku një nga figurat e lojës, ka vendosur që atë ush tar ta mbajë pe ng”, tha Rama. Kryeministri i Shqipërisë foli edhe për të arriturat e Shqipërisë në procesin integrues.

Ndërsa, ministri gjerman, deklaroi se “Shqipëria ka nisur kushtet për të filluar negociatat me Bashkimin Evropian”.

“Ju e dini se ka pasur kushte për Shqipërinë dhe ne mund të themi… dhe ky është pozicioni i qeverisë sime, që Shqipëria ka shënuar arritje.

Ndaj edhe ne po punojmë që më datën 22 qershor Këshilli Evropian të marrë vendimin e duhur”, tha kryeminstri i Shqiperise,Edi Rama.