Rrëfimi rrëqethës i Halil Kastratit: Nëna që qëndroi 15 vite e paralizuar, vdes pasi u bë me shtëpi (VIDEO)

Halil Kastrati njihet për aktivitetet e mira të tij rreth inciatives se ndërtimit të shtëpive dhe kuzhines që ushqehen skamnoret njërzit në nevojë si dhe për shtëpinë e të moshuarve qe gjëndet në Suharek, shkruan Republika Online.

Historit e njërzve në nevojë janë nga më te ndryshmet por njëra Halili na sjell njëren nga këto rrëfime rrënqethëse ku një nënë qëndroi 15 vite e paralizuar, dhe vdes pasi u bë me shtëpi.

Po du me pasë shtëpi temën ku me pushu kryt, dil prej as shtëpisë dil knejna nuk martohna e kam hupë jetën temë ma s’martohna thotë ndër të tjerash bija e nënës që vdiq pasi u bë më shtëpi, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: