Rrenqethëse! Nëna e takon nipin pas v de kjes së vajzës (Video)

Tre muaj pas v d e k j e s së Sonila Canit, nëna e të nd jerë s, Sose Nazo, ka takuar nipin e saj, Tekon e vogël. Drejtuesi i emisionit Uniko në Klan Plus, Spartak Koka udh ëtoi për herë të dytë në Torino të Italisë.

Por kësaj radhe ishte së bashku me Sose Nazon, që kjo e fundit të ball afaq ohej me ish-dhëndrin Kreshnik Cani, dhe mbi të gjitha për të takuar nipin e saj 2-vjeçar që për herë të fundit e kishte parë në ce remo ninë m o r t o r e të Sonilës. Sose Nazo ngjitet në apartamentin ku banon Kreshnik Cani së bashku me të birin. Takimi i gjyshes me nipin është emoc ionues. Teko i vogël e njohu menjëherë gjyshen e tij. Sose Nazo nuk mund t’i mbante lo tët e gëzimit pasi përqafoi nipin e saj