Sabri Fejzullahu: Ky djali jem Ermali e don nanën e vet shumë, mu ma bon rrafsh! (Video)

Këngëtari Sabri Fejzullahu ka qenë i ftuar në ‘Robi plaket kur don vet’, ku ka folur edhe rreth përfitimeve financiare.

Sabri Fejzullahu nxjerr zbuluar këngëtarët shqiptarë: Nuk janë si shiten

I pyetur për ermalin ai thotë në emision se ermali e do më shumë nënën se mu rrafsh ma bënë.

Këto fjalë i mbështeti edhe Roberti duke thënë se me fitimet që kanë mund të kenë jetë të mirë, ushqim dhe veshje të mira, ndonjë pushim por jo më shumë.