Shikojeni sa bukur e ka rregulluar Adelina Thaçin vajza e Shyhretes! (PAMJE)

Adelina Thaçi është një zonjë e rëndë, andaj edhe gjithmonë komentohet për paraqitjet që bën.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, në çdo kohë duket bukur, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, fytyra e saj dhe flokët duken ndryshe pasi që është rregulluar nga duart e vajzës së Shyhretës.

Si gjithmonë, Njomza është në gjendje që ta ndryshojë çdo femër me duart e saj të arta.

Imazhi në vijim e dëshmon se sa bukur duket.