Shikojeni si lypsarët në Prishtinë transportohen me veturë te vendi ku duhet të kërkojnë lëmoshë! (PAMJE)

Rastet kur dikush të troket në derën e shtëpisë për të kërkuar lëmoshë nuk janë të rralla. Mirëpo, jo çdo herë këta persona kanë vërtetë nevojë për ndihmë.

Gazeta Sinjlai ka publikuar disa fotografi ku shihet se disa lëmoshkërkues janë transportuar me veturë deri te vendi ku ata duhet të kërkojnë lëmoshë.


Në fotografi shihet se si lëmoshkërkuesit kanë dalë nga vetura dhe më pas kanë shkuar në drejtim të banesave që ndodheshin aty pranë.

Sinjali mëson se rasti ka ndodhur në lagjen ‘Dardania’.