Shqiptarët u rritën me filmat e tij/ Shuhet i madh regjisor, Piro Mani, na le pasuri të madhe mjeshtër!

Regjisori i madh shqiptar Pirro Mani është ndarë nga jeta. Prej vitesh ai jetonte në SHBA, ku edhe ka ndërruar jetë.
‘Fluturo tashme me enjgjejt babai i Teatrit. Ke sjelle shume gezime ne jeten time. Dhe cfare trishtimi solle sot.

Do te te jem mirenjohes per gjithcka, per dashurine qe me dhe, per trajtimin jo si i dashuri i Joles por si artist dhe koleg

Madheshtia jote nuk ka fund! Ashtu si nuk do kete kurre fund vepra dhe pasuria qe na le! Qofsh i parajses babi Piro!’, shkruan Elton Deda në Facebook.