Shqiptari me brekë në aeroport! Komentuesit nuk e tolerojnë këtë nam! (VIDEO)

“Spartak Linda Gallushi E keqja iku .Dhe te jemi te lumtur qe nuk na ndodhi gje .Dhe Humori vazhdon per te gjithe .Mos gjykoni himoristin. Qe na heq Stressin Respekte Juljan Deda Artist.

Etleva Lalaj E cka per te qeshur aty. Turp i zotit bab dhe me femij ju ulin autoritetin femijve dhe tallen shoket me ta.

Lorisa Ajsi Turp tju vij te pa moral shko e beje shetitjen para Grus Tate e jo ne aeroport se ka prinder ,gra e femij nuk do shofin breket e tua . Po ju keni dal nga udha e zotit bashk me ate qe zgerdhihet turp I madh vec artist nuk mund te quheni ju