Shqiptari nga Kosova v’ret të dashurin e ish-gruas në Belgjikë para syve të fëmijëve

52-vjeçari Ismet Osmanay u p lagos me thíkë të hënën në Waterbaan, Deurne në Belgjikë, pranë një shkolle. Polícia njoftoi se më pas víktíma vdíq në vendngjarje. I d yshuari Betim A. 48-vjeçar u a rrestua menjëherë.

Disa prindër që po prisnin në portën e shkollës treguan n gjarjen. “Kemi dëgjuar shumë të bërtítura dhe pamë dikë që binte nga biçikleta e tij”. “Çiklisti ishte shtrírë në tokë, ndërsa një burrë u p ërkul mbi të dhe e godíti disa herë në qafë”.

“Me gj akun që i píkonte nga duart, ai qetësísht kaloi aty pranë.

Nuk u sh qetësua dhe vazhdoi të ecte”, tha një dëshmítaR
“Ai ishte i veshur zi, me syze dielli të zeza dhe ishte kokë tullac”.

Siç raportojnë mediat atje, Ismet Osmanay është i dashuri i ish-gruas së Betim A.