Si mund të pritej Hashim Thaçi po të kthehej nesër në Kosovë?

“Kam medimin se, po të kthehej Hashim Thaçi nesër në Kosovë, do të pritej nga po ato njerëz që e pritën në kufirin administrativ Kosovë-Shqipni!

Kujto se Hashim Thaçi dhe bashkëveprimtarët e tij kanë bërë shumë gabime në karierën e tyre; aq sa e kanë ndihmuar Kosovë, po aq edhe edhe kanë d ëmtuar atë!

Për tu bindur se Hashim Thaçi po të kthhej në Kosovë nuk do të pritej as sikur u prit Fatmir Limaj me të thyer nga Haga, as sikur u prit Ramushi, por mund të pritet nga numër i vogël i qytetarëve!Pse mendoj se është kështu?

Sepse, Hashim Thaçi për të qëndruar gjatë në pushtet bëri shumë v eprime të ulta fëmijërore, tërhoqi shumë poteza prej jopolitikani në Kosovë; me shumë vendime të tij ai e kishte shtrirë autoritetin në çdo instancë më të ulët në Kosovë; Thaçi kishte kapur KQZ-në, kishte kapur të gjitha nivelet e gjykatave në Kosovë, por ajo që doli se është shumë qesharake, ai kishte kapur edhe Gjykatën Kushtetuese në Kosovë!

Hashim Thaçi nuk është dhe nuk do jetë h ero i Kosovës!Këtë nuk ia lejon Hashim Thaçit vetë Hashim Thaçi!”.

Liza Beqaj gazetare në A news24