Si të merresh vesh me njeriun që lëpihet kur flet!

Shkruan: Kimete Berisha

Unë nuk e kam ditur se Kryeministri i lëpin buzët kur flet, sepse kurrë (ama kurrë) nuk shikoj asgjë tjetër në TV, përveç filma! Ju kam treguar më duket, janë dy shqiptarë që kam nerva t’i dëgjoj kah flasin:

Edi Rama dhe Shefqet Krasniqi. Të dytë më mahnisin me vetëbesimin e tyre gjigand dhe me njëfarë sharmi të çuditshëm që i tipizon. I pari sillet si Zot, e i dyti flet në emër të Zotit:

Ja postimi saj: