Sindi Dhe Blerimi Bëhen Bashkë Pasi Mbaron Përputhen/ Ja C’i Kanë Bërë Arjan Konomit

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

Sindi dhe Blerimi patën disa takime me njëri-tjetrin në “Për’puthen”. Por këto takime nuk mjaftuan që ata të krijonin një çift bashkë dhe në fakt ata nuk shfaqën shumë afrimitet me njëri-tjetrin. Kjo dyshe nuk u pëlqye as nga opinionisti Arjan Konomi, i cili njërin prej takimeve e cilësoi si “

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

lluku babashta”. Sipas Arjanit nga ana e të dyve nuk kishte asnjë lloj interesi, madje ai sulmoi Blerimin duke i thënë se shfaqej si i interesuar për Sindin vetëm kur hapeshin kamerat.

Mirëpo duket se pas përfundimit të “Për’puthen”, Sindi dhe Blerimi janë afruar më shumë me njëri-tjetrin. Ata janë parë shpesh bashkë dhe madje Sindi shprehu hapur dëshirën për takime të tjera me Blerimin disa ditë më parë

Ajo postoi në Instagram një foto me Blerimin dhe përkrah shkroi: “Na duheshin edhe disa takime të tjera”. “Sigurisht o diamant që bën dritë”, iu përgjig Blerimi.

<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/wVwG9pe.jpg” /></figure>

Blerimi e ka ripostuar videon dhe me këtë rast ka thumbuar Arjan Konomin. “Jo unë interesin për ty zemër e kam vetëm me kamera hapur siç thoshte Arjan Konomi dikur hahaha”, ia ka kthyer Blerimi Sindit.