S’pranoi të merrte kurim për të shpëtuar djalin në bark, vajza e re jep shpirt 12 ditë pasi e lindi nga sëmundja e ligë

Pak para se të festonte 18-vjetorin e lindjes, Jenni Lake sjell në jetë Chad Michael të vogël. Gjatë kohës që ajo ishte shtatzënë, zbuloi edhe se kishte sëmundje të ligë.

Por ajo hoqi dorë nga trajtimi me ki miot erapi për të shpëtuar foshnjën e saj. 12 ditë pasi lindi ajo dha shpirt. Djalin e saj ajo ia la amanet nënës së saj, që ta donte dhe të kujdesej siç ishte kujdesur për të.

Nëna e Jennit me lot në sy tregon:

Unë dua që ai të dijë gjithçka, që nëna e tij bëri për të dhe se sa shumë e donte.”

Pasi iu nënshtruan një bi opsie, specialistët zbuluan se ajo kishte një fazë tre a stroc itoma , tre tu more në tru dhe tre në shpinë. Nëse ajo do të kishte marrë trajtimet, do të kishte jetuar ndoshta dhe dy vite por ajo zgjodhi jetën e fëmijën para të sajës.


Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte