Të rinjtë mblidhen në bregdetin e Shëngjinit për festivalin UNUM

UNUM Festival ka mbledhur të rinjtë në breg detin e Shëngjinit për të shijuar rit met e muzikës pranë freskisë së detit.

Në pamjet duket se si janë kujdesur në detaj për paraqitjen e tyre me veshje dhe piktura në fytyrë. Por ka edhe të tjerë që vazhdojnë të shijojnë r rezet e diellit pa u shqe tësuar për muzikën apo për festi valin.

Festivali ka nisur ditën e djeshme dhe do të zgjasë deri më 7 qershor në plazhin e Ranës së Hedhun në Shëngjin./ top channel/