Të rrëqeth shpirtin babai që humbi dy djemtë në Velipojë! (Video)

Ngjarja në Velipojë e ndodhur për shkak të s he rrit për shezllonet, ka tro n ditur opinionin publik.

Reagimet që vijnë janë të shumta, përveç atyre të Ramës dhe vartësve të tij që ende nuk e kanë hapur gojën. Gazetari Klodian Tomorri, duke cituar Pjetër Gocajn, babain e dy djemve të vr arë në mesnatë, shkruan se shkak i sherrit është shteti që ndan bregdetin sipas qejfit.

Reagimi i gazetarit Klodian Tomorri: Sa e tm er rshme

Sipas deshmise se babait te dy djemve qe u v r ane ne ko nfliktin e Velipojes, shkaku i she rrit ka qene shteti. Dmth qeveria behet sebep qe te vri ten njerezit (dhe me shume gjasa per shkak te kor rup sionit).

Shteti ndan bregdetin cdo vit sipas qejfit. Njehere ta ve kufirin ketu, pastaj ta shtyn matane.

Sipas parimit, kush paguan me shume tek zyrtari pergjegjes e shtyn gardhin me shume.