Uaa vajza e Kreshes eshte identike si babai i saj !

Në muajt e parë pas lindjes, çifti qëndruan në Kanada, ku ka jetuar prej vitesh Erzina para se të zhvendosej në Kosovë si menaxhere kryesore e një prej brandeve më të njohura ndërkombëtare.

Së fundmi, Kresha, Erzina dhe Iza e vogël janë kthyer në Kosovë. Por, fundjavën që lamë pas, ata ia kanë mësyrë bregdetit shqiptar për një festë kuptimplotë – atë të 1-vjetorit të vajzës.

Me një rreth të ngushtë të familjarëve dhe miqve, burimet mësojnë se ditëlindja vajzës i është festuar në një nga resortet më luksoze të jugut.

Portali ynë ka arritur të sigurojë edhe një fotografi ekskluzive familjare, nga ato të paktat ku familja e vogël, duket për mrekulli. Ajo qe ra me shume ne sy ishte ngjajshmeria e tij me te bijen..