Ushtria Amerikane në Hartën e Kosovës bën Bashkimin!: Vranje, Preshevë e deri në Kufi me Bulgarinë!

Revista ushtarake amerikane “Stars and Stripes” ka botuar një hartë të shtetit të Kosovës në të cilin janë bashkuar Presheva, Medvegja dhe Bujanoci, por edhe Vranja, Novi Pazari, Bosilegrad, deri në kufirin bullgar!

Kjo revistë, si një gazetë zyrtare e Departamentit të Mbrojtjes të SH.B.A.-së, shpërndahet në baza ushtarake amerikane në mbarë botën. Serbët zbuIojnë se gjëra të tilla nuk janë aspak rastësi, por një pr0vokim i imagjinuar.

Eksperti i sigurisë Dzevad Galijaseviç vlerëson se është një kcërcënim kIasik n daj Serbisë, sepse Uashingtoni e di se çfarë po ndodh në Prishtinë.

Kjo i dërgon një mesazh Beogradit se mund të h umbasë më shumë sesa ato që shqiptarët tashmë e kanë kapur