Vajza e Jakup Krasniqit: Donika Gërvalla na ka ndaluar që përmes M P J-së t’ua dërgojmë gjërat esenciale Babait në H agë

Gresë Krasniqi, vajza e ish-kryeparlamentarit dhe ish-zë dhënësit të U Ç K-së, Jakup Krasniqi, ka thënë se ministrja Donika Gërvalla ua ka nd aluar që përmes Ministrisë së Punëve të Jashtme t’ua dërgojnë ish-krerëve të U Ç K-së në Ha gë gjërat esenciale.
Vajza e Krasniqit ka thënë se deri tani, krerëve të U Ç K-së që ndodhen në par abu rgim në H agë ua kanë dërguar gjërat es enciale përmes kësaj ministrie.

“Pa kot me gjëra esenciale deri tash i kem dërgu në dhomat e para bu rgimit në H agë, përmes Ministrisë së Punëve të Jashtme. Donika Shwarz, paska marr vendim që ato pako mos me u dërgu permes Ministrisë së saj. Ajo duhet me i lënë anash ose inatet personale ose ministrinë që aq do bët e udhëheq ose të përgjigjet për veprimet e saj! Krejt dhe Zhdrejt!”, ka shkruar Krasniqi.