Vaki Kosovare: Një grua me vello hip në aeroplan (FOTO)

Një grua me vello hip në aeroplan.

Një grua me vello dhe flokë të rregulluara si për dasmë është parë dje në një aeroplan që po fluturonte nga Kosova drejt Gjermanisë.

Në aeroplanin Prishtine-Düsseldorf, ajo shihet teksa qëndron në këmbë para akomodimit të udhëtarëve nëpër ulëset e tyre.