Valon Syla: Priti tash Gërrnaqët e diasporës kur të vijnë me na kallxu si me punu! (Video)

Fleta ai që e ka lënë Kosovë që 20 vjet

-ka rrejtë, mbarë e mbrapsht për me i marrë do letra

-sot del prej Minhenit dhe moralizon

-ota, ai tjetri i cili e ka një gru këtu me tre fëmijë dhe një plakë gjermonkë për letra

-ma n’ zor është diaspora nga gërnaçat se na!

videomateriali