Varhelyi zbardh takimin me Ramën: Të shohim përpara për Procesin e Berlinit

Komisioni për Zgjerimin në Bashkimin Europian, Oliver Varheliy, ka zhvilluar një takim të shkurtër me Kryeministrin Edi Rama, përpara nisjes së Samit të Ballkanit.

Në një posim në mediat sociale, Varhelyi shkruan se ka biseduar me Ramën për pl anin ek onomik dhe in vestimet e parashikuara nga KE për rajonin.

Po ashtu në këtë takim është folur dhe për takimin që do të mbahet më 5 Korrik, për Procesin e Berlinit.

Përpara Samitit të Tiranës me drejtuesit e Ballkanit Perëndimor u takova me Kryeministrin Edi Rama. Ne do të diskutojmë zbatimin e Planit Ekonomik dhe të In vestimeve, të paraqitur për rajonin nga Komisioni Europian, si dhe të shohim përpara në Samitin e Procesit të Berlin me udhëheqësit e rajonit në 5 Korrik“, shkruan komisionieri i BE.