(VIDEO) Albin Kurti dhe ai i Shqipërisë, Edi Rama, duket se e kanë kaluar hidhërimin.Kështu e priti Rama Kurtin në Tiranë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe ai i Shqipërisë, Edi Rama, duket se e kanë kaluar hidhërimin që kanë pasur mes vete.
Në pritjen që Rama i ka bërë Kurtit, ata janë parë të afërt me njëri-tjetrin.

Ndryshe, sot në Pallatin e Brigadave në Tiranë zhvillohet Samiti i Krerëve të Ballkanit Perëndimor. Në këtë ngjarje do të jetë prezent edhe kryeministri Albin Kurti.